Dakkapellen

Welke soorten dakkapellen zijn er?

Amsterdam Basic Amsterdam Premium

Milano

 

 

 

 

Amsterdam Basic

De Amsterdam Basic krijgt u een onderhoudsvriendelijke dakkapel/dakkajuit waar u jarenlang zorgeloos plezier van heeft. U kunt kiezen uit een vijftal breedtes, verschillende kozijnindelingen en verschillende kleuren.

Ubbink levert haar kunstof universele en onderhoudsvriendelijke dakkapel in 5 standaard afmetingen: 150, 240, 300, 360 en 450 cm. Binnen die standaard heeft U een ruime keuze aan kozijnen, kleuren en afwerkingsnivo's.

        

Terug

 

 

 

 

Amsterdam Premium

De Amsterdam Premium biedt de meest uitgebreide keuzemogelijkheden. Iedere breedte is mogelijk, tot wel 8 meter.

De Amsterdam is mooi en comfortabel. De dakkapel is vervaardigd van een onderhoudsvriendelijk kunststof en net zo goede geisoleerd als de modernste nieuwbouw woning. Door een gemakkelijk te bedienen ventilatierooster kunt u zorgen voor een aangenaam klimaat zowel in de zomer als in de winter. U kunt kiezen uit een tal van mogelijkheden breedtes, kleuren en kozijnen. Er is altijd wel een Amsterdam die uw zolder tot een prachtige ruimte maakt om te slapen, werken, loungen of spelen.

Voor de presentatie van de plaatsing van een dakkapel kunt u de volgende link aanklikken (ongeveer 11 MB met een normale telefoonlijn niet aan te bevelen). presentatie.

 

Terug

 

 

 

 

De Milano

 

Ubbink heeft hiervoor een mooie flash site gemaakt. Klik hier om te kijken.

 

Voordelen van de Ubbink dakkapel zijn:

Snelle montage

Isolatie en ventilatie

Milievriendelijk

15 jaar garantie

Onderhoudsarm

Techniek