Dakvensters

     

Soorten

Afmetingen

Voordelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verschillende soorten

Hieronder word aangegeven wat het verschil is tussen een top tuimel dakraam en een gewone tuimel dakraam.

 

 

Terug

 

 

 

 

 

Afmetingen dakramen

 

We praten op onze site over zowel dakramen als dakvensters. Hiermee wordt hetzelfde bedoeld.

Terug

 

 

 

 

 

 

Voordelen KÝbenhavn:  

 

Onbegrensde mogelijkheden

Met de onbegrensde mogelijkheden van de KÝbenhavn creŽert u in een handomdraai sfeervolle ruimtes onder uw schuine dak. Er is altijd wel een KÝbenhavn die op uw zolder past. U kunt kiezen uit hout, kunststof en uit een groot aantal afmetingen.

 

Lekker veel licht

KÝbenhavn dakvensters laten lekker veel licht naar binnen. De slank gelijnde (meestal versterkt aan de bovenkant) of houten kozijnen zorgen dat je een veel hogere lichtopbrengst hebt  dan met gewone dakvensters.

 

Comfortabel openen

U kunt kiezen of u KÝbenhavn wilt openen door gewoon te tuimelen of met het innovatieve topswing-mechanisme. Bij topswing draait het ran altijd helemaal naar buiten en kunt u binnen alle ruimte benutten zonder uw hoofd te stoten. Met de prettige handgreep (ook met sleutel afsluitbaar) aan de onderzijde kunt u de KÝbenhaven gemakkelijk openen en sluiten. Omdat u de KÝbenhavn aan de onderzijde bedient, kunt u ze ook gemakkelijk hoog in het dak plaatsen. Zo krijgt u nog meer licht naar binnen. Natuurlijk kan KÝbenhavn elektrisch worden bediend (accessoire).

Gemakkelijk onderhoud

KÝbenhavn dakvensters laten zich gemakkelijk onderhouden zodat uw zolderkamer er altijd fraai uitziet. De KÝbenhavn heeft een speciale wasstand zodat u ook het raan aan de buitenkant gemakkelijk kunt schoonhouden.

 

In ťťn dag op iedere woning

KÝbenhavn dakvensters zijn in een handomdraai gemonteerd; op alle hellende daken en in combinatie met alle soorten dakbedekkingen: van pannen tot leien en riet. De KÝbenhavn dakvensters kunnen zowel in horizontale als in verticale richting worden gekoppeld voor een schitterend lichteffect.

 

Terug