Producten.........

Graag willen wij u laten weten wat wij voor u kunnen betekenen. Vandaar dat u via deze producten pagina een kijkje kunt nemen in de talloze mogelijheden van De Jong Dakconstructies.

Kies een categorie van producten om verder te gaan:

Dakkapellen:
Dakvensters:
Accessoires Zie voor de Vensterbank, insectenhor, rolluik en zonnescherm de uitleg hieronder.

 Vensterbank

De Ubbink vensterbank is door en door gemaakt van kunststof. De toplaag is crèmewit en daarmee afgestemd op de Ubbink Dakkapel. Het materiaal laat zich zeer eenvoudig schoonmaken en kan niet zwellen als het vochtig wordt. Handig bij het water geven van de planten of het zemen van de ramen! De voorzijde van de vensterbank heeft een zogenaamde lip die de vensterbank een verdikt en daardoor luxe aanzien geeft.

Insectenhor

Slaapt u 's zomers graag met het raam open, en het liefst zonder 'bezoek' van muggen en ander insectengespuis? Dan is het op maat geleverde Ubbink insectenhor dé oplossing! Het fijnmazige gaas wordt door een stevig aluminium frame omklemd. Natuurlijk kan het raam gesloten worden terwijl het insectenhor op zijn plaats zit. Het hor is met een simpele handeling uit het kozijn te halen. De kleurstelling is afgestemd op de Ubbink Dakkapel.

Rolluik

Als u op uw zolderkamer voor nachtrust of hobby absolute duisternis wenst, of wanneer uw dakkapel op een voor inbrekers bereikbare plaats ingebouwd wordt, kan een rolluik op de Ubbink Dakkapel uitkomst bieden. De crèmewitte aluminium lamellen zorgen voor geluid- en zonwering en vormen een extra drempel voor het dievengilde. Aan de binnenzijde kunt u het screen bedienen met een koord dat door een zelfopwinder strak gehouden wordt. Het rolluik wordt onder het overstek van de dakkapel gemonteerd. Informeer bij uw dealer naar de positie van het rolluik op uw Ubbink Dakkapel.

Zonnescreen
Een dakkapel of dakvenster op de zonzijde van uw woning leidt in de zomer tot een flinke verhoging van de binnentemperatuur. De isolatie van de Ubbink Dakkapel beperkt deze verhoging aanzienlijk. Het glas in het kozijn werkt echter als een vergrootglas en stuwt de temperatuur op. Dit effect kan aanzienlijk verkleind worden door het plaatsen van een zonnescreen. Dit op maat gemaakte product is voorzien van een oersterk, crèmewit screendoek, geweven met glasvezeldraden. De open structuur van het doek houdt de zon voor 85% tegen, terwijl u toch zicht naar buiten blijft behouden. Het doek, verzwaard met een aluminium lijst, glijdt vanuit de kap tussen twee geleiders soepel naar beneden. Aan de binnenzijde kunt u het screen bedienen met een koord dat door een zelfopwinder strak gehouden wordt.


Link naar overzicht produktgroepen

Link naar overzicht loftexperience